Het Schrijfnest is een plek waar liefhebbers van taal (en schrijven) hun hart op kunnen halen aan inspirerende schrijfactiviteiten. De meeste projecten van Het Schrijfnest zijn bij ons thuis op zolder. Geen saai leslokaal maar een knusse, fijne werkplek. Een taalbroedplaats. En af en toe is er een activiteit op locatie.

Korte cursus
Sprankelend schrijven

Sommige teksten hebben het: magie. Karakter. Waar dat ‘m in zit? Onderzoek het in deze cursus en je zult ontdekken dat je elke tekst kleur kunt geven.

Schrijven (en schrappen), toevoegen en weglaten, fijnslijpen, toveren en betoveren; dat is sprankelend schrijven. Je ontwikkelt in korte tijd een scherper gevoel voor taal en krijgt oog voor jouw eigen schrijfstijl. Je zult vooral veel uitproberen d.m.v. speelse oefeningen en inspirerende opdrachten. Want schrijven is kneden tot de juiste vorm ontstaat. En als je die vorm dan ineens te pakken hebt…een feestje. 
Schrijfervaring is niet nodig. 
Er is plek voor maximaal 6 deelnemers.

De cursus begint op donderdag 22 september. En op donderdag 30 juni is er een inspirerend voorproefje van één avond, waarna je de zomer ingaat met een uitnodigende schrijfopdracht. Het materiaal dat hieruit ontstaat, wordt tijdens de cursus in het najaar uitgewerkt.

  • Locatie: Imboslaan 41, Dieren
  • Data:  Voorproefje – donderdag 7 juli, 1 avond
                Cursus – donderdag 22 september t/m donderdag 13 oktober, 4 avonden
  • Tijd: 19.30 uur – 21.30 uur
  • Kosten: EUR 50,-
  • Begeleiding: Kiki Reckman (zie: ‘Over Kiki en Dejan’)
  • Meer informatie: info@kiki-dejan.nl / 
0313 438 025 / facebook